Elena Ionescu lanseaza piesa “Laleyla”

Elena Ionescu

Elena Ionescu revine cu o piesa in limba spaniola. Compusa de Andrei Vitan alaturi de gasca de la Playu’ Nostru, Laleyla vine cu un sound fresh cu influente latino in care artista se ragaseste cu usurinta. Si de aceasta data Elena a participat la compozitia piesei, textul si o partea din linia melodica apartin artistei.

Odata cu lansarea piesei Laleyla, Elena Ionescu lanseaza si un nou concept de show, pregatit special pentru petreceri private. Noul spectacol al artistei va fi unul cu totul special si va imbina o multitudine de stiluri muzicale: flamenco, salsa, reggae sau influente africane mergand pana la rock si rap. Repertoriul va contine piese cantate in engleza, spaniola sau romana, alaturi de instrumentisti talentati.


Radio Noise Romania on Google Play


Radio Noise Romania on iOS


Radio Noise Romania on BlackBerry World

Elena Ionescu va deschide in curand proiectul Xsession3 care va include si noile single-uri semnate Vescan si Mahia Beldo.

Radio Noise Web Player
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

One Response to "Elena Ionescu lanseaza piesa “Laleyla”"

  1. Pingback: Elena Ionescu lanseaza piesa “Laleyla” - xWeb News Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.