ESTER feat. PHELIPE ne dau “1000 de motive” sa-i ascultam in Xsession

ESTER feat. PHELIPE - 1000 de motive

Piesa noua din XSESSION-ul acestei saptamani vine de la Ester si Phelipe, care ne ofera impreuna “1000 de motive”. Ester – solista Sprint Music, si-a facut debutul alaturi de Vescan anul trecut cu “Sub aripa ta”, piesa ce a atins aproape 13 milioane de vizualizari pe Youtube. Ester concerteaza in turneul “Noi sa fim sanatosi”, alaturi de Puya, Vescan, Anastasia, Dj Amy si Dj Wicked. “Noi sa fim sanatosi” este un spectacol de peste 90 de minute si include atat hiturile artistilor implicati, cat si noile piese lansate in Xsession.

Phelipe este unul dintre cei mai talentati artisti ai Sprint Music si s-a potrivit ca o manusa pe aceasta piesa prin atitudinea si talentul lui. Piesa a fost produsa de in studioul Rolla 7 Production, iar videoclipul a fost produs de Claudiu Stan.

XessionMUSICVLOG este un proiect Scandalos Music initiat de Puya si Vescan, in care cei doi artisti au in plan lansarea mai multor piese pe parcursul anului 2016. Lansarile au loc joia la ora 20.00. Dintre ultimele piese lansate amintim “Las-o” –Vescan feat. Florin Ristei, “Maine e o noua zi” – Puya cu Anastasia, “Pasiune” – Puya cu Elena Ionescu si Vescan.

Facebook Ester: https://www.facebook.com/esteronline
Facebook Phelipe: https://www.facebook.com/phelipeofficial

Leave a Reply

Your email address will not be published.