Fetele de la Balkan Girls dorite in Italia

0
29

Balkan Girls - Love me on repeat

La numai o saptamana de la lansarea oficială a noului single Balkan Girls – ‘’Love me on repeat’’, lansare ce a coincis și cu difuzarea piesei pe numeroase posturi de radio atât din țară cât și din afara granițelor, artistele au fost invitate să susțină o serie de concerte în Italia.

Cele două blonde apetisante, surorile Mădălina și Nicoleta, nici nu și-au lansat bine noul single că deja se bucură de un succes răsunator.

După ce la începutul anului au avut concerte în Spania unde au cantat la Targul International de Turism de la Madrid, Balkan Girls vor pleca pe 14 septembrie în Bologna, considerata una dintre cetățile istorice cel mai bine conservate din nordul Italiei.

Blondele vor concerta în mai multe cluburi din zona“orasului roșu”, așa cum este cunoscut orașul Bologna pentru culoarea acoperișurilor și fațadelor sale, însă vor profita de ocazie și vor încerca să viziteze și cât mai multe atracții turistice din frumoasa citadelă din Peninsula.

Fetele vor filma acolo o parte din videoclipul piesei Love Me On Repeat.Piesa este o combinație surprinzătoare a muzicii dance-club cu dubstep, la care artistele au lucrat cu echipa Attitude Music & Dj Noizz.

http://www.youtube.com/watch?v=pP7VTLnaTdQ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.