Finalistii Next Star lanseaza cel mai emotionant videoclip de Ziua Mamei

0
16

Corul Bravissimo

Corul Bravissimo, câștigătorii ediției cu numărul 3 din sezonul 9 al show-ului de televiziune Next Star, lansează videoclipul piesei “Mulțumesc, iubită mamă”.

Este cel mai frumos mesaj de 8 Martie, venit din partea unor îngeri de copii și a dirijoarei Elena Radu. Atât melodia compusă de Marian Nistor, textul scris de Corneliu Vadim Tudor, orchestrația, interpretarea, dar mai ales modul în care minunile și-au expus dragostea și recunoștința față de persoana care le-a dăruit viață, fac din acest videoclip o capodoperă de sentimente.

Totul este pe cât de simplu, pe atât de profund și emoționant, într-un fundal alb de puritate. Ce poate fi mai frumos pentru o mamă decât un mesaj sincer, din toată inima, venit din partea propriului înger. Mămicile, dar și bunicile, alături de întreaga echipă de realizatori nu și-au putut stăpâni lacrimile la prima vizionare a acestui videoclip. Emoțiile sunt pozitive și te încarcă cu o energie bună. Dar te lăsăm, dragă cititorule, să-ți bucuri sufletul cu această realizare.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.