Fly Project – Mandala – Un clip fierbinte pentru o piesa incendiara


Fly ProjectIn luna februarie a acestui an Fly Project au lansat un nou single – “Mandala”. Iata ca dupa ce vara trecuta au fost “Unisex”, experimentand si sfidand tabuuri cu piesa cu acelasi nume, baietii nostri cei “fly” au reusit sa se reinventeze cu “Mandala” – o piesa absolut irezistibila, care a fost extrem de bine primita atat in tara cat si peste hotare.

Secretul succesului acestei piese? Un mix intre dorinta de a integra noi elemente in muzica lor si vocalurile cu teme obsesive devenite deja o emblema Fly Project.

Videoclipul pentru “Mandala” a fost lansat in luna aprilie si ii prezinta pe Tudor si Dan incojurati de o multime de fete care de care mai frumose Desi in clipul “Mandala” apar intr-o ipostaza extrem de relaxata, Tudor si Dan lasandu-se rasfatati de superbele fete, aparitiile live Fly Project sunt la fel de energice, ba chiar putem spune ca devin din ce in ce mai explozive. Formula de concert Fly Project beneficiaza de prezenta a 4 dansatoare focoase, care ridica de fiecare data temperatura show-urilor la cote incediare.

Asadar, de la aparitii live incendiare, la clipuri senzuale si piese fierbinti, Fly Project vor domina fara indoiala vara anului 2010. Refrenul verii?… e cat se poate de simplu – “O male mandala. Male mandala! O male mandala”!
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email