Free Deejays vor sa doboare un nou record

0
22

Free Deejays - Leyla

Cei doi membri ai trupei Free Deejays, Bogdan Tascau (Dl. Problema) si Rares Varniote, revin in forta.

Trupa care a adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube lanseaza “Leyla”, o piesa care nu te lasa sa stai locului.

“Impreuna cu Rares, ne bucuram sa va oferim o melodie venita din suflet pentru toti iubitorii de muzica de dans”, a declarat Bogdan.

Free Deejays i-au adus in videoclip si pe cei mai in voga dansatori ai momentului, Agata Denisa Faye si Alin Tudorie. Acestia din urma sunt campioni nationali si internationali la bachata. Frumoasa Denisa detine si titlul de campioana nationala la salsa solo.

“Ne bucura mult aceasta colaborare. Cei de la Free Deejays ne-au considerat potriviti pentru acest videoclip, tinand cont ca ritmurile melodiei sunt foarte apropiate de ceea ce dansam noi in fiecare zi, iar regizorul clipului ne-a vazut, de la bun inceput, ca facand parte din poveste”, a povestit dansatoarea Agata Denisa Faye.

Videoclipul melodiei “Leyla” s-a filmat la Mediaholic Studio, in regia lui Razvan Marinescu. De tinutele personajelor s-a ocupat Magda Mohamed, iar Mihaela Marinescu a avut grija de make-up-ul artistilor.

Muzica si versurile sunt compuse de Bogdan Tascau, Rares Varniote si Sarivan Razvan. Orchestratia a fost facuta in studiourile Code Production de catre Bogdan Tascau, Rares Varniote, Alin Tiganus, Tiberiu Bancila si Vlad Cretu, masterul fiind realizat de Bunicu Magic. Piesa este semnata de label-ul Code Production.

“Leyla” este cea de-a doua piesa pe care o lanseaza Free Deejays, dupa ce, in luna februarie a acestui an, au scos pe piata “Inima mima”, impreuna cu Lucian Barda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.