Gani revine cu Oglinzi – primul videoclip de pe noul album solo

0
25

Gani

Dupa o perioada in care s-a concentrat in principal pe activitatea alaturi de trupa MUZE, Gani revine cu un nou proiect solo. Videoclipul Oglinzi, lansat luni, 27 martie 2017, reprezinta primul single de pe viitorul album al artistei – ce se va numi a.m. – la care aceasta lucreaza concomitent cu un material discografic in formula MUZE.

Ilustrata printr-un videoclip conceptual, ce abunda in metafore, dar si in efecte optice, piesa marcheaza o noua directie in privinta sound-ului abordat de Gani. Oglinzi imbina elemente clasice si fresh, completate prin pasaje cantate, care, alaturi de versurile introspective, contribuie la caracterul profund si personal al piesei.

Videoclipul a fost regizat, filmat si editat de catre Daniel Oprea, de partea de light design fiind responsabil Alexandru Macrinici. Piesa, produsa de Imoral, a fost inregistrata la Cutover Studio si PHH Studio, cu mixul si masterul realizate de Calin Grajdan la PHH Studio.

Gani a debutat in rap in 2004, fiind prima femeie battle MC din Romania. A renuntat la activitatea de battle in favoarea pieselor, insa elemente specifice, precum punchline-uri, jocuri de cuvinte complexe sau influente ego rap au continuat sa isi faca simtita prezenta in permanenta in activitatea sa ulterioara. Are la activ 4 materiale discografice, colaborari cu unele dintre cele mai reprezentative nume din hip-hop-ul romanesc si participarea in calitate de jurat la doua turnee nationale Battle MC Romania.

In paralel cu activitatea solo, alaturi de EnerGIA, Liry, MGee si Undercover, a pus bazele proiectului MUZE – prima brigada rap feminina din Romania.

Gani activeaza pe principalele platforme social media, precum Facebook, Instagram, Youtube si Bandcamp, de unde doritorii pot downloada si achizitiona in format digital cel mai recent material audio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.