Giulia si “Vorbe Goale” cuceresc Moldova

Giulia - Vorbe Goale

Relansarea solo a Giuliei pare sa mearga din ce in ce mai bine. Dupa ce presa internationala a scris despre noul ei single, Vorbe Goale, piesa a ajuns chiar si la sufletele moldovenilor de peste Prut.

Saptamana aceasta Vorbe Goale este new entry in top 30 cele mai votate piese la Discovery Fm, unul dintre cele mai populare radio-uri din Moldova. Giulia si noul ei single doboara record dupa record si se pare ca artista nu vrea sa se opreasca aici, pregatind cateva surprize fanilor ei.

Vorbe Goale a fost lansat la finalul anului trecut si a strans jumatate de million de click-uri pe youtube si peste 80.000 de oameni au dat share pe facebook acestei piese. In prezent Giulia este insarcinata in aproape 8 luni si se pregateste de filmarea videoclipului, iar pentru fanii ei de pe facebook pregateste un concert unplugged.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.