Grasu XXL continua turneul national “Drumul spre succes”!

0
23

Drumul Spre Succes 2

Drumul Spre Succes 3

Drumul Spre Succes 4

Drumul Spre Succes

Aflat în mijlocului turneului „Drumul spre succes“, rapper-ul Grasu XXL a susţinut deja concerte în opt oraşe din ţară şi anunţă că se pregăteşte intens pentru următoarele nouă destinaţii:

Timişoara – 14 mai, Cluj-Napoca – 15 mai, Alba-Iulia – 16 mai, Iaşi – 21 mai, Botoşani – 22 mai, Bacău – 23 mai, Satu Mare – 28 mai, Baia Mare – 29 mai, Zalău – 30 mai.

„Drumul spre succes“, cel de-al patrulea album semnat Grasu XXL şi lansat în urmă cu doar o lună, dă numele turneului lansat în forţă pe 16 aprilie şi care include show-uri live în nu mai puţin de 17 oraşe din România.

Prima parte a turneului a luat startul fulminant, când „Drumul spre succes“ al lui Grasu XXL s-a bucurat de entuziasmul şi de energia pozitivă a mii de fani români, care l-au aşteptat în cluburi cu sufletul la gură şi cu versurile pieselor sale învăţate pe dinafară. Aceştia nu au fost dezamăgiţi, pentru că Grasu XXL şi muzica lui le-a asigurat distracţie maximă.

Despre „Drumul spre succes“ artistul povesteşte că este un album care a fost creat după cinci ani de muncă şi la ale cărui 13 track-uri au colaborat voci cu ecou din industria muzicală de la noi. Ascultând acest grozav material discografic (care în versiunea deluxe ocupă prima poziţie în iTunes, iar pe locul al treilea se află versiunea standard!) îi vei recunoaşte cu siguranţă pe Guess Who, Maximilian, NANE, Florin Chilian, Feli, Mitză, Tranda, Zhao, Mefx, Mari şi DJ Undoo.

Odată cu albumul şi cu videoclipul piesei „Drumul spre succes“, Grasu XXL a lansat, alături de Okapi Sound şi Universal Music România un scurtmetraj care prezintă poveştile de viaţă ale unor oameni obişnuiţi care au cunoscut succesul muncind din greu, dar mai ales cu pasiune.

„Drumul spre succes“ este disponibil şi în format fizic, în magazinele de specialitate. În afară de piesa care dă titlul albumului, Grasu XXL a lansat şi videoclipul pentru o altă piesă de pe tracklist – „Blanadeurs“.

Accesează http://okapisound.com/drumulspresucces/ şi completează formularul cu datele tale, pentru a fi la curent cu locaţia din oraşul tău unde Grasu XXL susţine concertul, dar şi pentru a afla cele mai fresh veşti legate de turneul său!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.