Grasu XXL si Guess Who au un videoclip nou „Sus”

0
34

Grasu XXL x Guess Who

Grasu XXL x Guess Who lansează videoclipul “SUS” și anunță cinci concerte de lansare „În Labirint”.Okapi Sound & Universal Music România prezintă astăzi, 28 ianuarie, cel mai recent videoclip al unei piese de pe albumul-colaborare Grasu XXL și Guess Who.

În toamna anului trecut, Grasu XXL și Guess Who au lansat primul material în colaborare. “În Labirint” conține 12 piese și un singur featuring pentru piesa “Spune-mi Tot” (feat. Feli).

Pe 12 octombrie, Grasu XXL și Guess Who au susținut concertul de lansare din București, la Arenele Romane, eveniment sold-out, în cadrul căruia s-a filmat videoclipul piesei “Sus”. Clipul a fost realizat de Good Stuff și Silviu Crăciun (D.O.P.).

În luna februarie, Grasu XXL și Guess Who vor susține cinci concerte de lansare “În Labirint”, de data aceasta la Iași (Fratelli Club, 1 februarie), Suceava (Versus Club, 2 februarie), Cluj-Napoca (Euphoria Music Hall, 8 februarie), Brașov (Kruhnen Musik Halle, 9 februarie) și Constanța (IQ Pub, 15 februarie).

Albumul “În Labirint” este primul material lansat în formula Grasu XXL x Guess Who și este disponibil pe toate platformele de streaming și download, cât și în format fizic: CD, vinyl și casetă.

Te așteptăm la concertele de lansare “În Labirint”!

CONCERTE LANSARE „ÎN LABIRINT”:

▪️ 1 februarie – Fratelli Club – IAȘI
▪️ 2 februarie – Versus Club – SUCEAVA
▪️ 8 februarie – Euphoria Music Hall – CLUJ-NAPOCA
▪️ 9 februarie – Kruhnen Musik Halle – BRAȘOV
▪️ 15 februarie – IQ Pub – CONSTANȚA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.