Imnul Dorului: Trupa Vunk si Fly Project – Fa-mi cu mana


Fly Project

Deşi vesel, videoclipul vorbeşte despre dor şi are un mesaj emoţionant la final: “Nu poţi să înlocuieşti pe cineva drag cu un obiect”.“Piesa aceasta este prima noastră colaborare cu prietenii de la Fly Project. ‘Fă-mi cu mâna’ este imnul zile de 13 mai, Ziua Internaţională a Dorului, sărbătoare pe care am creat-o pentru a transforma o emoţie pur românească într-o sărbătoare globală”, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Trupa Vunk lansează un nou videoclip, pentru piesa “Fă-mi cu mâna”, imnul Zilei Internaţionale a Dorului, cea mai veselă declaraţie de dor a verii.Melodia a fost cântată în premieră la concertul ‘VUNK în Oraşul Minunilor’, pe 3 octombrie anul trecut, şi a fost extras ca single în urma cererilor repetate ale fanilor, într-o versiune specială, alături de Fly Project.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone