Iris Ultimul Concert Impreuna

0
11

Cristi Minculescu

Cristi Minculescu a cantat la ultimul concert live la Cluj, cu acest concert el a parasit trupa Iris.Probabil si problemele de sanatate au fost unele motive care el a parasit trupa Iris.Am cautat sa vad motivul real de ce a parasit Iris.

Am citit pe sietul oficial al postului de radio RockFM„Decizia a fost luată nu în mod spontan. M-am mirat și eu că am ajuns în poziția aceasta de a decide să părăsesc trupa. Este o decizie care nu are sub nicio formă nicio legătură cu băieții din trupă, ci pur și simplu cu vremurile pe care le trăim și cu degradarea morală care ne înconjoară în momentul de față în România anului 2012”, a declarat Minculescu.

Artistul a mai spus că motivele financiare nu au fost hotărâtoare. „Pot fi foarte multe interpretări, dar am avut și eu speranțele mele care s-au împlinit, nu s-au împlinit… Ideea e că, una peste alta, din 3 septembrie, nu mai sunt la Iris. Nu înseamnă că mă retrag din muzică și băieții au înțeles greșit în legătură cu chestia financiară. Sigur că banii îți fac viața mai ușoară, dar nu sunt decisivi și s-a înțeles greșit acest motiv. Pur și simplu au fost foarte multe motive mici care au dus la decizia mea”.

„Nu mă retrag din muzică, mă retrag de la Iris. Repet, m-am mirat și eu că am ajuns să iau decizia aceasta, dar e singurul moment în care nu-mi pare rău. Deocamdată, singura certitudine tristă e că nu voi mai fi la Iris. Nu știu ce voi face. Mă liniștesc și eu un pic, să ies din presiunea asta, a obiectivelor pe care le-am avut de-a lungul timpului și cu siguranță că veți afla primii ce am de gând”, a declarat fostul membru al Iris.

Artistul a afirmat că nu există nicio șansă de a reveni asupra deciziei sale. „Nu e vorba de niciun conflict și băieții chiar mi-au respectat decizia și nu are legătură în plan personal cu niciunul dintre ei. Vreau să le mulțumesc lor și vouă pentru suportul moral de acum trei ani și jumătate”

„Acum trebuie să-I urez succes lui Toni pentru că o să aibă o treabă de făcut”, a afirmat acesta.

„Eu mă bucur foarte mult că, mai ales până în 1989, au fost foarte multe momente când am simțit că toate speranțele lor (ale fanilor – n. red.) erau în noi și, fiind eu în față, în linia întâi, erau în mine. Și chiar m-am simțit onorat și privilegiat pentru chestia asta, a fost o onoare extraordinar de mare ca, fiind acolo, în linia întâi, să reprezint speranțele și visele unor generații întregi. A fost frumos, dar orice vis frumos dispare dimineața și momentul ăsta a venit acum”, le-a mărturisit Minculescu fanilor.

Sursa: RockFM.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.