Justin Timberlake va canta la Eurovision

0
16

Justin Timberlake - Rio Festival

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp pe site-ul competiției, menționându-se că Timberlake va cânta în deschiderea evenimentului piesa Can`t stop the feeling.

O altă premieră a ediției din acest an a Eurovision este că finala va fi transmisă și în Statele Unite. „Este o oportunitate fantastică, suntem foarte fericiți că Justin Timberlake va cânta noua sa piesă, alături de trupa sa. Este cu atât mai special, cu cât compozitorul suedez Max Martin și Shellback au contribuit la scrierea și producția acestei piese alături de Justin Timberlake”, a declarat producătorul Eurovision 2016 Sven Stojanovic.

Cea de-a 61-a ediție a concursului muzical are loc în această săptămână, la Stockholm, Suedia. Semifinalele vor avea loc pe 10 și 12 mai, iar gala, la care va cânta și Timberlake, va avea loc pe 14 mai. România a fost eliminată din competiție de către EBU, organizatorul evenimentului, ca urmare a datoriilor acumulate de TVR la această instituție, scrie PaginadeMedia.ro

Pacat ca nu mai suntem la Eurovision si pacat ca cei de la EBU nu a lasat pe PRO TV sa transmita si sa trimita pe romanul nostru sa ne reprezinte la Eurovision asta este nu avem ce face.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.