KALIu lanseaza noua piesa “Ma doare, mama!”


KALlu - Ma doare mama

Dupa cateva luni petrecute in studio, KALIu lanseaza noua piesa “Ma doare, mama!”, realizata in colaborare cu Ionut Petre.Artistul declara ca: “Nu este doar o simpla piesa, este o emotie pe care cu greu am reusit sa o aduc la suprafata, sa o definesc si sa o transpun in aceasta forma. Surpriza pe care o aduce aceasta piesa este colaborarea cu Ionut Petre. Pot spune ca este una dintre cele mai reusite colaborari de pana acum. Vocea lui aduce partea soft din piesa pe care o cautam de ceva timp.”

Aristul afirma ca este o perioada in care experimenteaza mult si petrece timp in studio pentru a ajunge la cea mai buna varianta a sa si asta se va observa in urmatoarele proiecte lansate.

Noua piesa se poate asculta atat pe Youtube cat si pe serviciile de streaming (iTunes, Tidal, Deezer, Spotify, Google Play, etc.)

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.