Kamelia este alaturi de Stres in noul „Film de iubire”!

0
35

Kamelia

Kamelia incepe primavara cu o prima colaborare a anului, alaturi de artistul hip-hop Stres. Piesa “Film de iubire” face parte din E.P-ul “Blana” ce urmeaza sa fie lansat in 30 martie in clubul Silver Church din Capitala.

Versurile poarta semnatura lui Stres, împreună cu George Hora și Kamelia, iar instrumentalul a fost creat de către Haarp și Zagga. De producție, orchestrație, mix și master s-a ocupat George Hora la Studio 66, iar la aranjament și producție adițională a colaborat cu Karie.

In vara anului trecut Kamelia a colaborat si cu Vescan la “Piesa mea preferata”, care a devenit in scurt timp piesa preferata a romanilor si s-a clasat in topul celor mai difuzate piese radio.Cât despre Stres,după numele său real Sabrin Mihai Sirghi, artistul mai face parte din trupele Haarp Cord și Holy Guns.

“Piesa este foarte specială pentru amândoi deoarece sentimentele pe care le exprimăm sunt sincere – le-am trăit!” spune Kamelia. “Ne-am inspirat din viețile noastre personale și sperăm că și ascultătorii să se regăsească în această poveste de viată, o poveste de dragoste care poate fi subiectul unui ”Film de iubire”, încheie artista.

Rămâneți alături de Kamelia si Stres pe paginile https://www.facebook.com/KameliaOfficial și https://www.facebook.com/StresOficial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.