Katy Perry isi cauta cuib


Katy Perry
Ca orice om, si artistii au in mare parte aceleasi teluri in viata, printre care se afla si gasirea unui cuibusor, mai ales cand vine vorba de un cuplu. In acest caz Katy Perry si Russel Brand, care isi doresc o casa in New York.

Cuplul are deja doua proprietati: una in Lomdra si una in Los Angeles. Cei doi au fost vazuti intr-un apartament dechis spre vizite in zona Alphabet City din East Village. Potrivit suresei care se afla in prezenta artistilor, tot ca vizitator, acestia erau imbracati ca si cum ar fi iesit in oras in seara precedenta si nu s-au mai schimbat, iar actorul a incalcat eticheta impusa la vizitarea unei proprietati straine si a intrebat daca poate folosi toaleta.

Prietena lui Katy, Rihanna a dezvaluit ca perechea, ce s-a logodit in decembrie in timpul unei vacante in India, se va intoarce in tara respectiva pentru nunta. Rihanna va trebui sa ii pregateasca prietenei ei petrecerea “burlacitelor” si este ingrijorata ca nu va gasi o idee pe masura evenimentului.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone