Lady Gaga – Alejandro – La American Idol – Video Premiera

Lady GaGa American IdolLady GaGa a fost invitata in emisiunea “American Idol” difuzata in aceasta saptamana, prilej cu care a cantat una din piesele noi, “Alejandro”. Recitalul nu s-a desfasurat live in aceasta emisiune, ci a fost inregistrat cu o saptamana inainte, datorita aranjamentului scenic care ar fi necesitat foarte mult timp pentru amplasare.

Echipa a avut nevoie de o ora pentru a pregati scena pe care se afla un inger de metal din ale carui aripi tasneau flacari, doi copaci negri teposi, bancute facute din lame insangerate si un pian urias acoperit de spini.

GaGa si-a inceput recitalul cu o versiune slow si acustica a piesei “Bad Romance”, dupa care a trecut la piesa “Alejandro”. La un moment dat, GaGa a spus “Vreau sa va multumesc – Voi sunteti monstruletii mei si motivul pentru care muncim atat de mult pentru visurile noastre.”

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.