Liviu Hodor domina topurile muzicale


liviuhodor
Liviu Hodor isi consolideaza din nou pozitia in industria muzicala romaneasca! Conform Media Forest (soft de monitorizare a difuzarilor radio si tv) Liviu Hodor si Tara se afla pe prima pozitie in clasamentul romanesc cu single-ul “Happy for you”, acumuland 208 difuzari in intervalul 8.03 – 14.03.

Pe aceeasi pozitie, insa in clasamentul international, se afla Lady Gaga cu single-ul Bad Romance, piesa ce a adunat doar 188 de difuzari, in acelasi interval.

“Modul in care a fost primit acest single – “Happy for you” – a reprezentat pentru mine o adevarata surpriza frumoasa si in acelasi timp mi-a adus motivatia necesara pentru a nu ma opri aici. Urmatorul single pe care-l pregatesc, sper sa fie cel putin la fel de bun si il vom lansa in aceeasi formula, impreuna cu Tara.”, spune Liviu.

Fiind unul dintre cei mai in voga DJ ai momentului, Liviu a ales sa colaboreze pentru single-ul “Happy for you” cu Edward Maya. Astfel, pasiunea sa pentru muzica s-a concretizat in aceasta productie ce a reusit sa se impuna atat pe piata muzicala din Romania, urcand pe cele mai inalte pozitii in clasamentele muzicale, dar in acelasi timp, a atras si atentia internationala, “Happy for you” fiind licentiata in mai multe teritorii.


Sursa: Muzica9

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email