LLP si Aimi, un proiect muzical in top

La scurt timp de la lansarea celui mai nou single al sau, “Out Of My Way”, LLP urca din ce in ce mai mult in topul preferintelor ascultatorilor.

Noua piesa semnata LLP, un featuring cu Aimi, o voce feminina fresh pe piata muzicala romaneasca, este una dintre cele mai difuzate piese in acest moment conform Nielsen, softul ce monitorizeaza difuzarile radio din tara.

“Am lucrat la piesa aceasta aproximativ 3 luni pana a ajuns la forma finala, respectiv versiunea oficiala. Ideea piesei o am de mai bine de 4 ani si am simtit ca e timpul ca ea sa se materializeze.”, marturiseste artistul.
llpsiaimi
“Out Of My Way” este o piesa dance, cu un ritm ce atrage imediat atentia, compusa pentru orice persoana care iubeste muzica. “Am pus foarte mult suflet in aceasta piesa si vreau sa cred ca produsul meu va fi ascultat cu mare placere de public.”, completeaza acesta.


Sursa: Muzica9

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.