Madonna a renuntat la muzica pentru film

Madonna

Madonna este atat de absorbita de munca la noul sau film, W.E., incat a abandonat muzica pentru ca nu mai are nici timp si nici energie sa cante, scrie contactmusic.com.

Vedeta se pregateste sa regizeze cel de-al doilea film din cariera, o drama biografica despre relatia dintre Regele Edward VIII si americanca divortata Wallis Simpson, a carui productie va incepe in aceasta vara si a recunoscut ca proiectul ii acapareaza toata energia si atentia.

“Lucrez la acest scenariu de doi ani si jumatate si a devenit un fel de obsesie pentru mine. Am inceput sa-l scriu imediat ce am terminat filmarile la Filth and Wisdom (debutul regizoral al Madonnei – n.r.), desi ideea o aveam dinainte”, a spus Madonna intr-un interviu acordat revistei Interview.

Artista este atat de ocupata cu acest film, incat nu mai are timp sa se concentreze si pe cariera muzicala. “Nu am un contract acum. nu stiu cand si cum voi mai scoate un material nou. Probabil ca va trebui sa reinventez roata. Am lasat deoparte muzica in ultima vreme pentru ca filmul asta imi consuma toata resursele”, a mai povestit diva.

“Cu filmul si cei patru copii nu-mi mai ramane timp de nimic altceva. Dar apreciez foarte mult ca o echipa intreaga a lucrat enorm pentru scoaterea DVD-ului cu turneul Sticky&Sweet pe care tocmai l-am lansat. Am vazut rezultatul, dar nu stiu nimic despre promovarea si vanzarea materialului”, a adaugat Madonna.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.