Manuel Riva si Eneli au lansat “Wrong or Right”

0
3

Manuel Riva & Eneli - Wrong or Right

DJ-ul și producătorul de muzică electronică Manuel Riva revine cu o nouă piesă, un vocal house cu influențe progressive, de această dată în colaborare cu Eneli, o voce feminina ce provine din zona indie împreună cu influențele specifice.

Talentul de producător al lui Manuel Riva și originalitatea interpretării vocale a lui Eneli completeaza seria de succese muzicale electronice pe care fanii din România ai genului cu siguranță că îl vor savura. “Wrong or Right” este piesa cu care Manuel Riva continuă seria de producții proprii (“How you say”) și remixuri (“The hanging tree”).

Manuel Riva a bifat câteva performanțe impresionante în calitate de producător pentru mai multe proiecte muzicale mainstream dance de succes din România, iar acum, susținut de Forward Agency, proiectul DJ/Producer Manuel Riva are de partea sa toate șansele să depășească rapid granițele României.


Radio Noise este alaturi de tine noi ne autofinantam din publicitate sau din donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here