Marc Rayen are un nou single “So (La La)”

Marc Rayen

Marc Rayen s-a nascut pe 24 Noiembrie 1987 in Bacau. A experimentat mai multe genuri muzicale, formandu-si un stil propriu.

Dupa succesul primului single “Freaky Girl”, Marc Rayen se pregateste de lansarea unui nou single, care se numeste “So (la la)” si este in colaborare cu o noua voce: Aria.

Marc pe numele sau adevarat Marius Leonard, a hotarat sa ia lucrurile in serios si sa studieze ceea ce devenea pe zi ce trece o pasiune din ce in ce mai mare: “muzica”. Pasionat de tot ce tine de acest domeniu, a inceput sa produca melodii si remixuri pentru artistii romani, remixuri care au avut succes in randul consumatorilor de muzica comerciala. La sfarsitul anului 2010, incepe colaborarea cu Radio21 facand parte din proiectul PARTY POSITIVE 6 ore – 6 DJ-i, unde il puteti asculta in fiecare sfarsit de weekend, vineri si sambata cu un dj set “antiplictiseala”.

Dar cine-i Aria? O voce tanara, despre care momentan nu stim prea multe, fiind un mister, insa cu siguranta vom afla “misterul” saptamana viitoare cand va fi lansata piesa. Pana atunci, va invit sa ascultati mai jos teaserul piesei “So (la la)”.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Print
Email this to someone
email