Mattyas este gata pentru o revenire in forta


Mattyas - So Criminal

Dupa succesul pieselor “Secret Love, “Missing You”, “Mi Amor” si cea mai recenta colaborare cu Yamira, la piesa “Waterfalls” care s-a impus in Grecia, Cipru, Polonia si se afla in continua crestere si in alte tari, Mattyas ne prezinta videoclipul celui mai recent single al sau, “So Criminal”.

“So Criminal este piesa la care am cel mai bun feedback, chiar dinainte de lansare, iar pentru asta va multumesc tuturor. Energia si sound-ul “Criminal” al piesei a inspirat si povestea clipului care ma arata intr-o ipostaza inedita fata de videoclipurile cu care v-am obisnuit pana acum, cea de indragostit de o fata foarte frumoasa si focoasa. Intreaga poveste o puteti vedea in videoclip care sper sa va placa la fel de mult ca si piesa.

De asemenea vreau sa multumesc Ambasad’or Events pentru locatia minunata, Adina Buzatu pentru tinutele mele si Gabrinis care s-a ocupat de outfit-urile modelelor din acest videoclip.”

Piesa este compusa de baietii de la Deepside Deejays in studiourile Metropolitan Records, textul fiind semnat de Andrei Leonte.Scenariul si regia ii apartin lui Florin Danilov (Maya Visuals).

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.