Michael Bolton revine in Romania

0
1

Michael Bolton

Artistul american Michael Bolton revine in Romania pe data de 17 iulie. Concertul este programat sa aiba loc la Constanta si face parte dintr-un turneu mondial de promovare a ultimului sau CD, „One World One Love”.

La realizarea acestui material si-a adus aportul si Lady Gaga, melodia “Murder My Heart” fiind compusa de Bolton impreuna cu aceasta.

Spectacolul din Romania a fost inclus pe lista turneului chiar de Michael Bolton, artistul fiind impresionat de dragostea cu care a fost primit de fiecare data de publicul din tara noastra. El a spus ca „voi veni de fiecare data cu drag in tara voastra, romanii sunt prietenii mei”.

Locatia evenimentului si data punerii in vanzare a biletelor vor fi comunicate in curand de International Creative Artists, organizatorul evenimentului.

Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.