Mihai Traistariu: Vreau o strada cu numele meu


Mihai TraistariuDupa ce si-a cumparat un teren in Navodari, Mihai Traistariu a amanat inceperea constructiei unei casa. Acum solistul are o propunere pentru municipalitate: vrea ca strada pe care va locui sa-i poarte numele!

“Acolo inca nu s-au denumit strazile si vorbeam cu prietena mea ca ar fi frumos ca, acolo unde voi construi casa, straduta respectiva sa-mi poarte numele. Spre exemplu, in Bucuresti exista strada Gabriela Szabo si ar fi o onoare pentru navodareni ca una dintre strazi sa fie denumita Mihai Traistariu. Decat sa fie trecut un nume aiurea, as vrea ca in adresa din buletin sa fie trecuta strada Mihai Traistariu. Ar fi o mare bucurie daca primaria mi-ar indeplini aceasta dorinta, pentru ca m-as muta rapid in Navodari”, a declarat Mihai Traistariu pentru ziarul Replica.

Constructia pe terenul care a costat 82.000 de euro va incepe in curand, chiar daca autoritatile nu s-au grabit sa faciliteze accesul la utilitati viitorilor locuitori ai zonei.

“De mai bine de un an am cumparat terenul, insa in zona totul este pustiu si ma intreb daca nu cumva am fost pacaliti. Este o situatie delicata sa iti faci casa si sa nu ai gaze sau sa apelezi numai la lumanari sau lanterne. Cert este faptul ca nu pot sa astept pana cand autoritatile vor rezolva problema utilitatilor si sunt decis ca peste doua luni sa demarez lucrarile de constructie. Am vazut ca si alte persoane au inceput sa-si construiasca”, a mai spus Traistariu.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email