Miki Love mixeaza in Spania


Miki Love

Clubul a devenit neincapator pentru sutele de oameni veniti sa se distreze pe ritmurile gig-urilor oferite de DJ-ita romanca.

DJ Miki Love a fost invitata sa mixeze in Club Moef Gaga, din Spania, timp de trei saptamani consecutive. Clubul se afla in statiunea Lloret de Mar.

Francezi, italieni, germani, olandezi si spanioli, toti au fost placut impresionati de prestatia artistei.

Miki Love este una dintre cele mai cunoscute DJ-ite din Romania, figura ei sexy si atitudinea, combinate cu muzica buna facand fiecare petrecere de neuitat.

Si-a inceput cariera muzicala in 14 februarie 2007, ĂŽn Bucuresti, avand primul ei concert la Club Princess, unul dintre cele mai populare cluburi, si a fost primul DJ care a mixat topless in Romania.

De atunci, Miki Love a fost invitata in peste 200 de cluburi din tara si strainatate, inregistrand un succes imens si avand ocazia sa mixeze alaturi de artisti internationali ca September si ATB.

In noiembrie 2009, si-a lansat, la Pro FM, primul ei single, numit Black Pussy (Black Cat), care s-a bucucart de un real succes in cluburile din Romania, dar si in locatiile de gen din
Olanda, Belgia, Ungaria, Bulgaria, Marea Britanie si Franta.Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email