Miley Cyrus, prea toxica pentru copii

0
4

Miley CyrusBijuteriile lansate sub brandul Hannah Montanna, popularul personaj interpretat de Miley Cyrus in serialul omonim, pun in pericol sanatatea copiilor.

In urma testelor s-a constat ca linia de bijuterii marca Hannah Montana contine un nivel ridicat de cadmiu, scrie contactmusic.com. Testele comandate de Associated Press au scos la iveala ca aceste obiecte sunt periculoase, asa ca ele au fost retrase din reteaua magazinelor Wallmart din SUA.

Bijuteriile pot fi purtate fara niciun fel de problema, insa in cazul in care sunt “muscate, supte sau inghitite”, cantitatea de cadmiu continuta poate afecta sanatatea consumatorului.

Bossii de la Wallmart spun ca nu vor mai vinde produsele respective “pana cand se vor incheia toate investigatiile necesare care sa permita comercializarea lor in siguranta”.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.