Miley Cyrus, prea toxica pentru copii

Miley CyrusBijuteriile lansate sub brandul Hannah Montanna, popularul personaj interpretat de Miley Cyrus in serialul omonim, pun in pericol sanatatea copiilor.

In urma testelor s-a constat ca linia de bijuterii marca Hannah Montana contine un nivel ridicat de cadmiu, scrie contactmusic.com. Testele comandate de Associated Press au scos la iveala ca aceste obiecte sunt periculoase, asa ca ele au fost retrase din reteaua magazinelor Wallmart din SUA.

Bijuteriile pot fi purtate fara niciun fel de problema, insa in cazul in care sunt “muscate, supte sau inghitite”, cantitatea de cadmiu continuta poate afecta sanatatea consumatorului.

Bossii de la Wallmart spun ca nu vor mai vinde produsele respective “pana cand se vor incheia toate investigatiile necesare care sa permita comercializarea lor in siguranta”.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.