Moby si-a facut trupa de Heavy Metal


DiamondsnakeDesi este cunoscut drept un influent artist in muzica electronica, Moby a adoptat recent o schimbare de sound. Alaturi de alti trei prieteni, Moby a format trupa de heavy metal Diamondsnake.

Diamondsnake a lansat deja trei piese, “What The World Needs Now Is Rock”, “We Wanna Love You” si “Rock and Raw” pe platformele de socializare Facebook si MySpace.com.

Moby declara despre noua sa trupa, “Combinand influente atat de diferite din rock, hard rock, metal si heavy metal, Diamondsnake s-a nascut din placerea comuna a patru oameni de-a intra intr-o incapere mica si intunecata, de-a se conecta la amplificatoare si de a canta cat se poate de tare pentru o bucata buna de timp.”

Trupa Diamondsnake isi va face debutul pe 17 Iunie la Highline Ballroom din New York. Ce crezi, va avea Diamondsnake acelasi succes ca si Moby? Click Aici Sa Asculti Una Din Piesele Lor

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone