Natalia Chisăliță cântă în deschiderea artistului Gregory Porter

0
325

La doar 16 ani, Natalia va urca pe aceeași scenă cu Dean Bowman, finalist la emisiunea „Românii au talent” și Gregory Porter, cântăreț de jazz câștigător de Grammy. Evenimentul poartă numele Custom Stories și va avea loc pe 4 august, în Centrul Civic din Reșița.

Artista a fost susținută de mică de către părinții ei care i-au descoperit talentul muzical și au îndrumat-o către ore de canto. Ulterior, Natalia l-a cunoscut pe Daniel Iordăchioaie, care a continuat cu ea pregătirea muzicală la București. Pe lângă muzică, aceasta scrie și poezii, moștenind talentul artistic de la bunicul ei, poetul Octavian Doclin. Natalia îmbină cu succes pasiunea pentru muzică și școala, fiind elevă la liceul „Traian Lalescu”, secția matematică-informatică, intensiv limba engleză.

Pentru deschiderea concertului lui Gregory Porter, Natalia Chisăliță va cânta atât singură, cât și în duet cu Dean Bowman. Este cel mai mare eveniment la care tânăra artistă participă, dar are încredere în talentul ei și este nerăbdătoare să se arate publicului:

„Este o onoare să deschid concertul unui artist care a reușit să câștige două premii Grammy și care are milioane de ascultători pe Spotify. Sunt puțin emoționată, dar îmi doresc ca toate emoțiile mele să fie productive atunci când voi urca pe scenă!”

Artista poate fi descoperită prin intermediul piesei „Când mi-e dor”, lansată la finalul anului 2021 și a coverului după Rag’n’Bone Man & Pink – „Anywhere away from here”, interpretată alături de Raluca Leoacă, coach vocal la X–Factor.

Pe 9 august, Natalia Chisăliță pregătește o nouă lansare, „În Vise”, piesă înregistrată la Famous Production în colaborare cu Edward Sanda – muzică și Irina Kupko – versuri. Melodia va fi însoțită de un videoclip de animație realizat de către Jianina Alondra care transpune trăirile ei în realitate. Artista a ales ca dată de lansare 9 august, când este și ziua ei de naștere și își dorește ca piesa să fie un cadou către cei care o ascultă.

„Aleg să cânt despre iubire deoarece iubirea este cel mai frumos sentiment din care iau naștere piesele și o poartă către sufletul unui artist! Acei fluturi în stomac care îți apar atunci când înregistrezi piesa, amintindu-ți de momentele frumoase dar si de cele mai puțin frumoase.”

Bianca Linta, cântăreață și DJ, crede foarte mult în viitorul Nataliei, așa că a decis să se implice în cariera ei și să o susțină profesional. Pasiunea pentru muzică a fost cel mai ușor apreciată și înțeleasă tot de către o artistă – Bianca s-a hotărât ca pe lângă cariera ei muzicală să se concentreze și pe ascensiunea muzicală a tinerelor talente.

„Mereu mi-am dorit să mă întorc în țara mea natală și să încurajez tinerii să creadă în visul lor, să le povestesc despre experiența mea peste oceane și să le arăt că nimic nu este imposibil! Pe Naty am observat-o mult timp, i-am văzut ambiția si determinarea, am văzut în ea un copil care merită sprijinit. M-am văzut pe mine în ea și pe părinții mei în părinții ei. Amândouă venim din familii frumoase care ne-au sprijinit și ne-au iubit necondiționat. Îmi doresc să pot inspir cât mai mulți tineri să își urmeze inima!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.