Natalia Chisăliță lansează piesa “În vise”

0
72

La doar 16 ani, tânăra artistă revine cu cea de-a două piesă din cariera ei, „În vise”, care te poartă printre amintiri, iubiri pierdute și sentimente de melancolie.

Videoclipul de animație este realizat de către Jianina Alondra, care transpune trăirile ei în realitate, iar piesa este înregistrată la Famous Production, împreună cu Edward Sanda – muzică și Irina Kupko – versuri.

„Aleg să cânt despre iubire deoarece iubirea este cel mai frumos sentiment din care iau naștere piesele și o poartă către sufletul unui artist! Acei fluturi în stomac care îți apar atunci când înregistrezi piesa, amintindu-ți de momentele frumoase, dar și de cele mai puține frumoase.”

Natalia a fost susținută de mică de către părinții ei care i-au descoperit talentul muzical și au îndrumat-o către ore de canto. Ulterior, artista l-a cunoscut pe Daniel Iordăchioaie, care a continuat cu ea pregătirea muzicală la București. Pe lângă muzică, aceasta scrie și poezii, moștenind talentul artistic de la bunicul ei, poetul Octavian Doclin.

Bianca Linta, cântăreață și DJ, crede foarte mult în viitorul Nataliei, așa că a decis să se implice în cariera ei și să o susțină profesional. Pasiunea pentru muzică a fost cel mai ușor apreciată și înțeleasă tot de către o artistă – Bianca s-a hotărât ca pe lângă cariera ei muzicală să se concentreze și pe ascensiunea muzicală a tinerelor talente.

Unul dintre cele mai importante momente din viața Nataliei a fost deschiderea concertului lui Gregory Porter, care a avut loc la începutul lunii august la Reșița. Deși a avut mari emoții, artista a reușit să impresioneze atât publicul, cât și pe Gregory Porter și întreaga lui echipă. Aceștia i-au recunoscut talentul și își doresc să o susțină în cariera ei muzicală.

„Pe scenă mă simt ca acasă. Ador energia pe care oamenii mi-o transmit. Am repetat foarte mult pentru acest concert pentru că mi-am dorit să iasă totul perfect și chiar așa s-a întâmplat. Toate lucrurile s-au aranjat mult mai frumos decât mi-aș fi imaginat eu. Pentru un copil de 16 ani este copleșitor să cânți în deschiderea unui artist american, câștigător de premii Grammy, care are milioane de ascultători lunar pe Spotify. Am reușit să îmi depășesc limitele și să dau totul pentru a realiza cel mai frumos concert.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.