New Hit: Shahzoda feat TWO – Linda

0
14

Shahzoda feat TWO - Linda

Shahzoda, artista care a câștigat “Big Apple Music Awards”, la New York, pentru cel mai bun artist din Asia Centrală și Caucaz, lansează “Linda” împreună cu băieții de la TWO.

Zilola Bahodirovna Musaeva, adică Shahzoda, este unul dintre artiștii de top din Rusia și cel mai renumit artist din Uzbekistan. Shahzoda este un artist cu multe premii câștigate de-a lungul carieriei, apariții în numerose filme și chiar premiul “World Fashion Award“ primit pentru videoclpiul piesei “Between Heaven and Earth” în colaborare cu celebrul DJ Smash.

Colaborarea dintre TWO și Shahzoda nu este întâmplătoare, producătorii DOMG, adică Dorian Oswin și Mihai Gruia, fiind responsabili de mai multe producții pe care Shahzoda le-a lansat în ultimii ani.

Piesa “LINDA” este compusă de către DOMG iar videoclipul este filmat atât în Uzbekistan cât și în România.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.