New Hit: Sorina Ches – Mersi pentru nimic

Sorina Ches - Mersi pentru nimic

Sorina Ches isi face debutul in peisajul muzical cu piesa Mersi pentru nimic, o productie DOMG, lansata prin casa de discuri Mango Records,”Ma bucur foarte mult ca lansez primul meu single alaturi de echipa Mango Records. Este o piesa in care am pus mult suflet si sper sa ajunga si la sufletele voastre. Am muncit cu drag si sunt fericita ca realizez un vis pe care il am inca din copilarie”, a declarat Sorina Ches.

Piesa “Mersi pentru nimic” este produsa de baietii de la DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia), iar versurile sunt scrie de Cosy (Cosmin Cosmescu).

Cheianu Elena Sorina, asa cum o stiu apropiatii pe Sorina Ches, nu e straina de lumea muzicii. Cantareata nascuta in Ramnicu Valcea a terminat liceu de Arta din oras, a studiat timp de 12 ani vioara ca instrument principal si 7 ani pian ca instrument secundar. A obtinut diferite premii la olimpiadele de vioara, dar si la la diferite concursuri de muzica usoara. Mai mult, tanara artista a sustinut un concert alaturi de Body and Soul, “Reuniunea trupelor” in Sibiu, si a avut o aparitie cu vioara la MMA alaturi de What’s Up.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.