New Project: Da Fleiva & Bijue – What you gonna do [ Teaser ]

0
57

Da Fleiva & Bijue

În perioada în care industria muzicală este bombardată la propriu cu tot felul de noi proiecte muzicale, fiecare dintre ele purtate prin diferite studiouri de producţie, doi tineri s-au ambiţionat şi au hotărât să se lanseze. Numele lor de scenă sunt „Da Fleiva” fiind totodată partea bărbătească al acestui team şi „Bijue” fiind ceea ce dă nuanţa feminină.
Flavius, cu numele său de scenă nou lansat „Da Fleiva” este deja bine poziţionat în industria muzicală fiind cunoscut mai mult ca şi producător. El a colaborat şi a compus muzică pentru multe nume sonore din România printre care şi Sonny Flame, Dj Robert Georgescu & Lara, Jimmy Dub, Toniq, DeepSystem, etc. La fel a făcut şi multe remixuri ce au devenit oficiale printre care şi cel al imnului „Liberty Parade” 2010 care apoi a intrat pe compilaţia acesteia.

Ultimul featuring cu băieţii de la DeepSystem pe piesa „Arabesque” lansată acum două luni a fost bine primită de către ascultători, strângând aproape două sute de mii de vizualizări pe Youtube, la fel de bine primită şi la unele dintre radiouri unde a şi intrat în top. La Vibe Fm ocupa poziţia #17, iar la ImpactFM poziţia #1.Tot împreună lucrează şi la studioul de producţie (Jhaps Production by TuŞiRomânia), unde produc piese pentru artişti din ţară şi din străinătate.

El a îmbrăţişat muzica începând cu vârsta de 7 ani când a inceput cu participarea sa la „Top Mini TOP”, iar apoi cu trecerea anilor a cântat pe diferite stiluri muzicale şi bineînţeles având compoziţia proprie. Considerând ca este timpul sa producă în continuare muzică şi pentru el, a luat viaţă acest nou proiect împreună cu „Bijue”. Ea la fel iubeşte muzica încă de mică având un talent ce nu putea să mai stea mult ascuns, fiind descoperită de cei de la TuŞiRomânia.

Împreună vor lansa primul lor single intitulat „What you gonna do”, sperând sa fie pe placul publicului şi să încânte cu prezenţa lor în showbizul românesc. Până la lansarea oficială va puteţi delecta cu teaserul acestuia.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.