New Single – Miki Love – Shake


Miki Love

Miki Love este una dintre cele mai cunoscute DJ-ite din Romania, figura ei sexy si atitudinea, combinate cu muzica atent aleasa facand fiecare petrecere de neuitat. Si-a inceput cariera muzicala in februarie 2007, în Bucureşti şi a fost primul DJ care a mixat topless în România. De atunci ea a mixat in peste 200 de cluburi din România şi din afara ţării, cu un succes imens.

A mixat pana acum alaturi de artişti internaţionali precum September şi ATB. In noiembrie 2009, si-a lansat la Pro FM primul ei single, numit Black Pussy (Black Cat), care a fost un mare succes în cluburile din Romania, dar şi în cluburile din Olanda, Belgia, Ungaria, Bulgaria, Marea Britanie şi Franţa.

Al doilea ei single, “I wanna be a Dj” a fost lansat la începutul lunii decembrie 2010 iar azi avem parte de cel de al treilea “Shake”, o piesa auzita prima data la ProFM Party Mix cu Virgil Batista si LLP, destinata de asemenea party-urile care are toate sansele sa incinga cluburile.

Pe de alta parte nu putem sa nu amintim ca ea este vedeta editiei din decembrie a revistei Playboy. Miki marturiseste in interviu ca ii place să fie dominata in pat si prezintă in acest numar o serie de „greatest hits”, de această data de sus pană jos, in cadrul elegant al unui hotel din capitala.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email