New Single – Miki Love – Shake

0
14

Miki Love

Miki Love este una dintre cele mai cunoscute DJ-ite din Romania, figura ei sexy si atitudinea, combinate cu muzica atent aleasa facand fiecare petrecere de neuitat. Si-a inceput cariera muzicala in februarie 2007, în Bucureşti şi a fost primul DJ care a mixat topless în România. De atunci ea a mixat in peste 200 de cluburi din România şi din afara ţării, cu un succes imens.

A mixat pana acum alaturi de artişti internaţionali precum September şi ATB. In noiembrie 2009, si-a lansat la Pro FM primul ei single, numit Black Pussy (Black Cat), care a fost un mare succes în cluburile din Romania, dar şi în cluburile din Olanda, Belgia, Ungaria, Bulgaria, Marea Britanie şi Franţa.

Al doilea ei single, “I wanna be a Dj” a fost lansat la începutul lunii decembrie 2010 iar azi avem parte de cel de al treilea “Shake”, o piesa auzita prima data la ProFM Party Mix cu Virgil Batista si LLP, destinata de asemenea party-urile care are toate sansele sa incinga cluburile.

Pe de alta parte nu putem sa nu amintim ca ea este vedeta editiei din decembrie a revistei Playboy. Miki marturiseste in interviu ca ii place să fie dominata in pat si prezintă in acest numar o serie de „greatest hits”, de această data de sus pană jos, in cadrul elegant al unui hotel din capitala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.