New Single – Neylini – Dayla

Neylini

Single-ul promoveaza un nou concept de distractie marca “Dayla”, care se reflecta si in canalele de social media ale artistei: Facebook, Twitter, precum si pe site-ul oficial www.neylini.ro

Neylini a lansat cel mai recent single, intitulat “Dayla”. Pentru aceasta piesa, artista MediaPro Music a colaborat cu Adi Cristescu, cel care si-a pus amprenta pe hit-ul “Muleina”, cea mai difuzata piesa a anului 2009, Amsterdam Avenue, si ABsound.

“Dayla reprezinta oraselul meu imaginar, dar vreau sa il impart cu toti cei care cauta un loc special pentru distractie si petreceri fara sfarsit” declara Neylini.

Piesa va avea parte si de un videoclip, a carui premiera va fi anuntata de casa de discuri MediaPro Music. Pana la aparitia acestuia, fanii vor fi recompensati pentru asteptarea lor cu un promo shooting special Neylini. Pictorialul o surprinde pe Neylini intr-o ipostaza care emana forta, alaturi de o “fiara” de 500 de cai.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.