New Video: Anda Adam – Seri de mai feat. CRBL


Anda Adam - Seri de mai feat. CRBL

Anda Adam se pregateste sa cucereasca serile lunii mai si ale intregii veri cu cel mai nou single interpretat in colaborare cu CRBL: „Seri de mai”.

Cu un look sport si fresh, in stilul ‘Moschino Girl’, Anda ne aduce o gura de aer proaspat prin aceasta noua piesa care da dependenta de la primul play. Cat despre interventia lui CRBL, aceasta reprezinta condimentul perfect pentru o piesa delicioasa.

Ritmul catchy si versurile care te fac sa o fredonezi instant sunt elementele ideale care compun un hit. Prin aceasta lansare, Anda isi doreste sa dea tonul cluburilor si teraselor de la mare, incepand cu 1 mai si continuand toata vara. „Incepem vara in forta, vreau ca piesa sa se auda la mare si sa transformam 1 mai muncitoresc in 1 mai sarbatoresc”, a declarat Anda Adam. Artista a adaugat „Colaborarea cu CRBL a decurs rapid, strofa lui este exact ce trebuie. Aveam nevoie de cineva pentru o parte de rap, iar el a fost exact omul potrivit”.

Regia clipului ii apartine regizorului Alex Ceausu, cel care a mai lucrat cu Anda si pentru videoclipul „Gloante Oarbe”.

Filmarile au fost degajate, atat datorita atmosferei destinse, cat si conditiilor optime de pe platou. De data asta, Anda nu s-a mai confruntat cu temperaturile scazute de la precendetul sau clip. „Timpul petrecut la filmari a decurs usor, de la sine. M-am plimbat cu bicicleta lui CRBL, ba chiar le-am aratat tuturor o noua formula de salut inspirata din filmul Get Hard (Mare si Tare)”, a declarat amuzata Anda.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email