Nick (ex N&D) revine si lanseaza un nou hit, “Rad plangand”!

nick

Dupa o perioada in care s-a retras pentru a compune, Nick a revenit in forta si a lansat single nou, “Rad plangand”, o frumoasa piesa de dragoste, asa cum ne-a obisnuit inca de la inceputul carierei sale muzicale, cu hitul “Vino la mine”.

Piesa “Rad plangand” beneficiaza si de un videclip interesant, ce a fost filmat in patru zile, lucrandu-se opt ore pe zi pentru a obtine rezultatul final.


Radio Noise Romania on Google Play


Radio Noise Romania on iOS


Radio Noise Romania on BlackBerry World

“Fiind primul clip filmat in regie proprie am constatat ce insemna si montajul, alocand nu mai putin de opt zile pentru a alege cadrele cele mai potrivite.”, a spus Nick.

“In momentul in care m-am apucat de scris textul piesei “Rad Plangand”, gandul meu s-a indreptat catre persoana care se afla langa mine cand ma trezesc, care este langa mine in momentele in care multi “prieteni” dispar, care sta cu mine neconditionat si-mi da putere sa merg mai departe.”, a adaugat artistul.

Radio Noise Web Player
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

One Response to "Nick (ex N&D) revine si lanseaza un nou hit, “Rad plangand”!"

  1. Pingback: Nick (ex N&D) revine si lanseaza un nou hit, “Rad plangand”! | xWeb News Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.