Noul single RIHANNA, TI AMO – Audio


rihanna
Dupa ce a inceput cu moldovenii de la O-zone, a continuat cu ruleta ruseasca si a abordat un stil jamaican in piesa “Rude Boy”, acum ne canta “Te iubesc” in italiana.

Rihanna a hotarat, impreuna cu casa ei de discuri, lansarea unui nou single de pe albumul Rated R. Este vorba despre piesa Te Amo.

Aceasta a scapat pe net cu mult timp inainte de aparitia discului si chiar se credea ca nu va mai ajunge sa fie inclusa pe material din cauza leak-ului.
Potrivit site-urilor mondene straine, Rihanna va filma in curand videoclipul Te Amo.

In alta ordine de idei, Rihanna va sustine un turneul de promovare “Last Girl On Earth”. In deschidera concertelor ei, vor sustine recitaluri Nicki Minaj si Kesha.

Turneul debuteaza pe 2 iulie, in Seattle si se va incheia pe 25 august la Chicago.

“Niciodata nu am sustinut un astfel de turneu. Productia este incredibila, iar costumatiile sunt dintr-o alta lume. Vizual si acustic, acest turneu va fi un pas inainte. Continuam sa crestem si abia astep sa pun in aplicare productia masiva”, a afirmat Rihanna pentru AOL.


Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone