O colaborare neasteptata Giulia si Shift


Giulia feat Shift - Ce-a fost a fost

Giulia, una dintre cele mai longevive cantarete din Romania ne demontreaza inca o data ca este o artista in adevaratul sens al cuvantului. Artista nu oboseste niciodata. Emisiuni, concerte studio, viata de familie si un nou single. Cand are timp sa le faca pe toate? Giulia ne arata ca se poate, atat timp cat iti doresti sa faci un lucru, reusesti.

Artista a lansat o piesa de suflet, o colaborare cu Shift, hip-hopperul roman, cu un background solid in domeniu. “Noi ne-am cunoscut cu cativa ani in urma, cand am cantat in acelasi concert si tot atunci ne-am dat seama ca provenim din acelasi oras, am fost vecini de bloc. Vorbisem sa facem o piesa impreuna, doar ca amandoi aveam alte proiecte in derulare. “Ce-a fost a fost” este o piesa pe care Shift o are de 2 ani. Poate pare un cliseu, dar a fost “dragoste la prima vedere”. Cum am auzit piesa, am simtit ca este cea mai buna alegere, am inregistrat-o, iar cand a auzit cum suna vocea mea pe piesa, Shift a propus sa o inregistram impreuna.” Declara Giulia

Piesa “Ce-a fost a fost” este o piesa de dragoste,sensibila, piesa care exprima intru-totul sentimentele pe care le simtim in urma unei deceptii. Mesajul pe care cei doi artisti ni-l transmit este unul simplu: “Din pacate, unele povesti de dragoste se termina cu sau fara voia noastra. Decat sa ramai intr-o relatie bolnava, mai bine iti oferi o sansa si te retragi” spune Giulia.

“Piesa este compusa in studio la Midiots. Am compus-o si produs-o impreuna cu Lariss si Doddy. Ma bucur ca am facut aceasta piesa cu Giulia. Am asteptat doi ani ca sa gasesc artistul potrivit pentru “Ce-a fost a fost”. Vocea fresh a Giuliei se potriveste perfect pentru aceasta piesa sensibila in care eu cred foarte mult” Declara Shift.

Cu milioane de vizualiari pe youtube si sute de mii de fani pe retelele de socializare, dupa succesul inregistrat cu piesele “Ochii tai” si “Ploaie de vara”, Giulia ne surprinde cu o noua colaborare, cu o piesa total diferita, “Ce-a fost a fost”.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

One Response to "O colaborare neasteptata Giulia si Shift"

  1. Pingback: O colaborare neasteptata Giulia si Shift | xWeb News Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.