Park Place – un nou proiect muzical

0
13

Park Place
Dupa Montuga, Anya & Jay Ko, Nexx, Marius Nedelcu, Sophia, John Puzzle, B!G BAND sau Neylini, MediaPro Music lanseaza Park Place, un nou proiect muzical ce promite sa cucereasca simpatia publicului inca de la prima auditie.

Single-ul de debut al proiectului Park Place se intituleaza „I Have The World” si este difuzat deja la toate radiourile din tara. Park Place este alcatuit din Ovidiu Junghiatu si DJ Delyno, iar colaborarea dintre cei doi a inceput in urma cu un an de zile.

Activitatea artistica a lui Ovidiu a inceput inca de la 5 ani cand a fost cooptat in ansamblul de dans modern „Primavara” de la Palatul Copiilor din Bucuresti. In paralel, de la varsta de 6 ani, a urmat cursuri de vioara tot la Palatul Copiilor in cadrul „Ansamblului Adagio”.

Mai tarziu, la indemnul compozitorului Dinu Giurgiu, a fost indrumat sa urmeze Liceul de Muzica Dinu Lipatti, prin urmare la varsta de 7 ani a fost admis primul in promotia sa. Desi nu este cunoscut publicului larg, pana in prezent a avut numeroase spectacole si filmari, iar la varsta de 10 ani a reprezentat Romania la Festivalul Bucuriile Europei de la Belgrad. Cu aceasta ocazie a fost invitat la televiziunea nationala pentru a interpreta la vioara piesa „Ciocarlia”, lucru ce i-a adus titulatura de cel mai tanar interpret al acestei piese.

La 15 ani a intrat in ansamblul folcloric „Rapsodia Romana” ca violonist principal unde a activat pana la 18 ani, iar in paralel a concertat pe scena Ateneului Roman, Palatului Parlamentului, Cotroceni si a Salii Radio. La 21 de ani a fost cooptat in trupa Esspresso viitoarea Park Place, unde a interpretat piese din repertoriul international, piese cu grad mare de dificultate, de la jazz blues, rock funk, pop la etno funk, iar la jumatatea anului 2009 a inceput colaborarea cu Dj Delyno alaturi de care, chiar de la prima incercare, a lansat piesa „I Have The World” care in prezent se bucura de un real succes.
LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.