Paula Seling si Ovi pe urmele filmului Avatar

0
5

Se pare ca ideea filmarilor 3D, nu i-a captat doar atentia marelui muzician Jean Michel Jarre, care isi va filma tot concertul cu aceasta tehnologie nou-nouta, ci si artistilor autohtoni.

Este vorba despre castigatorii Finalei Nationale Eurovision 2010 – Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu, care s-au hotarat sa-si filmeze videoclipul piesei “Playing with Fire” in format 3D. Mai mult, filmarile au incepout deja si se desfasoara la Alba Iulia, sub atenta indrumare a producatorului Edy Schneider, alias DJ Phantom. Actiunea clipului se petrece undeva in viitor, intr-un spatiu virtual, cu multe lumini.

paulaseling

La filmari se va utiliza tehnologia 3D, pe care regizorul James Cameron a folosit-o in blockbusterul Avatar. Echipa de filmare va ramane cateva zile la Alba Iulia, urmand sa ultimele cadrele sa fie trase la Viena.


Sursa: MuzicaBuna


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.