Pepe da tonul unei toamne fierbinti cu piesa “Hai”


Pepe - Hai

Petrecerile fierbinţi prelungite până către dimineaţă pot continua liniştite indiferent de ceea ce ne spune nouă calendarul fiindcă Pepe are o noua piesă care să dea tonul şi să ii aducă pe toţi pe ringul de dans.”Hai!” este îndemnul simplu al lui Pepe pentru un început fabulos de toamnă, un single care combină perfect pasiunea specifică din flamenco cu ritmurile nebune latino peste care s-a adăugat interpretarea de excepţie cu care ne-a obişnuit Pepe de ceva timp încoace cu fiecare piesă pe care a lansat-o.

“Hai!” vine după un adevărat smashing hit, “Sentimente Intense”, una dintre piesele cele mai ascultate din vara ce abia s-a încheiat şi are toate şansele să ajungă cel puţin la fel de sus în preferinţele tuturor mai ales că plecând de la ideea că echipa câştigătoare nu se schimbă niciodată, vorbim de aceeaşi distributie pe partea de producţie. La Industria J s-a ocupat de producţia executivă a piesei, Jimmy Dub si Dj Bonne semnând compoziţia, versurile fiind scrise de chiar de Pepe. Videoclipul este filmat în regia lui Lucian Barbulescu. Publishingul aparţine PEPE LATIN MUSIC, labelul propriu al artistului.

“Imediat după lansarea piesei “Sentimente Intense” foarte mulţi prieteni din online m-au întrebat cum se termină povestea aşa că “după o noapte fierbinte” m-am pus pe scris. Aşa s-a născut “Hai!” şi pentru a preîntâmpina orice discutii precizez că tot ceea ce spun eu acolo este din auzite, de la un prieten sau, cel mult, din amintiri. J ”

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

One Response to "Pepe da tonul unei toamne fierbinti cu piesa “Hai”"

  1. Pingback: Pepe da tonul unei toamne fierbinti cu piesa “Hai” - xWeb News Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.