Pepe lanseaza „Dragostea e un dar”, o piesa interzisa de data aceasta celor ce nu iubesc

0
18

Pepe - Dragostea e un dar

Cadoul lui Pepe vine ceva mai devreme în acest an. Nu este de pus sub brad ci de pus pe repeat pentru atmosferă, nu este un colind însă se încadrează perfect în atmosfera sărbătorilor mai ales pentru cei ce iubesc. “Dragostea e un dar” este piesa nouă pe care o ascultăm începând de astăzi, genul de melodie care i se potriveşte perfect lui Pepe, in stilul muzical pe care o mare parte dintre fanii săi l-ar dori impus şi păstrat exclusiv.

Am început acest an în aceeaşi notă cu “Picături de dragoste” şi iată că încheiem la fel, cu “Dragostea e un dar”. Şi pentru că a venit vorba despre “Picături de dragoste” trebuie menţionat faptul că pe partea de producţie a fost păstrata aceeaşi echipă.

“Moş Crăciun vine în acest an “over the web” cu un Share! şi un Tag! către persoana iubită pentru că “Dragostea e un dar”, cel mai frumos cadou, în primul rând pentru ele, doamne şi domnişoare dar mai ales pentru domni care cu un simplu “PLAY” pot rezolva potenţiala presiune asupra bugetului ce intervine de fiecare dată pe sfârşit de an. J Dincolo de glumă, cel mai frumos cadou, şi nu numai de sărbatori, este un simplu “Te iubesc!” urmat de un “Mulţumesc”. Atât de simplu.”

“Dragostea e un dar” vine şi cu un videoclip filmat în timpul înregistrărilor, în studio, de către cei de Class Music / DAW Studio, aceeaşi echipă care s-a ocupat de partea video şi pentru “Picături de dragoste”. Creditele pentru fotografiile ce însoţesc campania de promovare aparţin lui Bogdan Grigore / 1STYear. Cât priveşte singleul, compoziţia este semnată de Cătălin Răducanu, versurile sunt scrise de Pepe iar partea de publishing aparţine labelului propriu, Pepe Latin Music.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.