Piesa noua: Cazacov ft. Pacha Man – Carpe diem

0
104

Carpe diem reprezinta o piesa reală, realizată într-un moment de relaxare totală din viata mea.Mare parte din întâmplările povestite sunt trăite pe viu de către mine, iar câteva sunt întâmplări pe care le-am simțit prin prisma apropiaților care s-au trezit în diverse situații de-a lungul timpului în funcție de deciziile luate.

Mesajul piesei este cât se poate de ironic, dar asumat de către mine, respectiv Pacha. Totul este prezentat la modul la care eu zic „fura, dar o sa ajungi la pușcărie” sau „droghează-te, dar o sa ajungi la nebuni”.Sunt subiecte care stârnesc interes în rândul tinerilor care doresc sa demonstreze sau sa experimenteze chestii noi, și nu ar fii corect sa li se zică „NU AI VOIE ASTA, SAU ASTA, SAU ASTA” eu încerc sa le prezint riscurile, sa educ prin rap.

Iar ca o completare și concluzionare Pacha Man prezintă pe refren faptul ca indiferent de poziția socială, s-a ajuns în punctul în care banii primeaza și fiecare își urmează interesul indiferent de rănile lăsate pe apropiați.

Asculta piesa mai jos va dorim auditie placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.