Pitt Leffer, pe urmele trupei Modern Talking !

Pitt Leffer - Cherry Lady

“Cherry Lady” este numele celui mai nou single semnat Pitt Leffer, single care este al patrulea din cariera artistului Mango Records.

Cu primul single, “No Lies”, a facut legea acum doua sezoane, piesa fiind fruntasa in topuri atat in Romania, cat si in tari ca Germania, Italia sau Mexic. Cu al doilea single “Yamala” a cucerit zonele calde din Middle East, iar acum este randul piesei “Cherry Lady” sa cucereasca cluburile, mai ales ca vara tocmai se apropie!

Numele piesei este inspirat din numele celeberi piese a celor de la Modern Talking – Cheri Cheri Lady, Pitt Leffer fiind unul dintre cei mai mari fani declarati ai faimoasei trupe.

Piesa este compusa in studioul Mango de catre Dorian Oswin, Mihai Gruia si Pitt Leffer.
“ Este o piesa care mi se potriveste la fix, este romantica, misterioasa, dansanta, de club! Sper sa o aud cat mai des la vara in cluburile de la mare si nu numai! “ a declarat Pitt Leffer.

Aici puteti asculta cel mai nou single
Pitt Leffer – Cherry Lady :

extended : https://soundcloud.com/mango-records-1/pitt-leffer-cherry-lady-extended-version

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.