Post Malone ar putea primii discul de aur

0
120

Post Malone

Cu toate că lansarea ”Beerbongs & Bentleys” nu a avut loc încă, certificarea cu disc de aur în Statele Unite a devenit deja o certitudine, iar șansele ca acest lucru să se adeverească pe 27 aprilie, în ziua lansării albumului, sunt foarte ridicate.

La nivel global, pe langa cele cinci milioane de unități înregistrate cu piesa ”Rockstar”, un alt single de pe albumul ”Beerbongs & Bentleys”, ”Candy Paint”, a fost certificat cu discul de aur. Cel mai recent release, ”Psycho”, a atins de asemenea punctul culminant, se situează pe locul 2 în topul Hot 100 și se îndreaptă spre o certificare de aur sau platină.

În timp ce publicul lui Post Malone mai are de așteptat încă o săptămână până să poată asculta integral ”Beerbongs & Bentleys”, albumul a reușit deja să atragă o lungă serie de laude, care, cel mai probabil, îl vor situa în fruntea industriei muzicale multă vreme de acum înainte.

Sa speram ca il va primii pentru ca piesele lui sunt auzite peste tot la toate radiourile nationale si internationale.A avut un mare succes si are in continuare cu piesa RockStar care o vom viziona mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.