Privesc inainte – noul single George Hora


George Hora - Privesc Inainte

George Hora si-a tinut fanii in asteptare mai bine de o luna de cand a postat pe pagina http://www.fb.com/GeorgeHoraOfficial un fragment din noua piesa Privesc inainte. Totusi de Mos Nicolae, George a fost darnic cu publicul din Timisoara care a avut sansa sa asculte piesa live in cadrul unui concert. Chiar si la prima auditie, cei peste 1000 de participanti au fredonat versurile noului single, iar acum, artistul lanseaza oficial piesa mult- asteptata.

Dupa un an incarcat in care a produs aproape in intregime noul album Voltaj, a lansat 3 piese noi si a concertat impreuna cu Kamelia in toata tara, pe final de 2012 George lanseaza un single deosebit:

“Privesc inainte are pentru mine o incarcatura emotionala aparte. Este, daca pot sa spun asa, o confesiune. Sunt mai mult ca sigur ca toti cei care vor asculta piesa vor rezona cu mine si cu mesajul meu. Trebuie sa invatam sa privim inainte… sa traim prezentul… si sa ne construim viitorul dupa o singura regula: aceea de a ne asculta inima! Doar asa putem sa devenim NOI.”

De Craciun George face cadouri celor dragi iar planurile pentru noul an implica foarte multa muzica:

“ Sarbatorile le petrec in familie… si cel mai probabil, ca in fiecare an de fapt, in STUDIO :))) Mereu am inspiratie in perioada aceasta, iar de Craciun fac pe Mosu’ si aduc cadouri tuturor! Pentru 2013, in schimb, pregatesc multe single-uri noi si colaborari cu artisti din afara label-ului Studio66. Vreau sa multumesc tuturor fanilor mei pentru ca asculta muzica mea si le promit ca de aici inainte am sa le ofer mult mai multe piese. Le urez sanatate, fericire, putere sa priveasca inainte … si sarbatori magnifice!”

DOWNLOAD: https://soundcloud.com/studio66romania/george-hora-privesc-inainte

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email