Producatorii PULP FICTION vor sa faca un film cu ZOMBIE despre THE BEATLES

1
4

BeatlesProducatorii filmului-cult “Pulp Fiction” planuiesc sa faca un lungmetraj despre trupa britanica The Beatles, in care cei patru celebri muzicieni sa fie prezentati ca fantome care isi bantuie fanii, potrivit contactmusic.com.

Producătorii celebrei pelicule “Pulp Fiction” au cumparat drepturile pentru ecranizarea cartii “Paul Is Undead: The British Zombie Invasion”, un roman grafic semnat de Alan Goldsher, in care John Lennon, devenit zombie, isi omoara cei trei colegi de trupa, care ajung sa isi bantuie fanii ca fantome.

Producatoarea Stacey Sher s-a declarat “o mare fana Beatles, ca si restul lumii”. “Cartea lui Alan, care chiar arata pasiunea lui pentru istoria muzicii si aprecierea sa pentru lumea fantomelor este ceva foarte amuzant de citit”, a adaugat ea.

Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.