Puya, despre VIP-uri

Dupa succesul pe care l-au avut cu “Change” si controversatul clip pentru piesa “Sus pe bar”, Puya s-a hotarat sa lanseze impreuna cu MediaPro Music un nou single, intitulat “VIP”.

Artistul continua colaborarea cu George si Kamelia Hora, si a filmat un nou videoclip cu care vor iesi foarte curand pe piata.

puya-vip

La fel ca si pentru “Undeva-n Balkani” si “Change”, artistul a ales sa lucreze cu regizorul Marian Crisan, iar filmarile s-au desfasurat intr-o singura locatie, la Studiourile MediaPro din Buftea.

Videoclipul este o satira la adresa asa-ziselor VIP-uri de la noi din tara, acesta punand in scena situatii penibile si personaje exagerate, nelipsitul covor rosu sau limuzina alba.
Single-ul “VIP” este extras de pe albumul “Romanisme Partea II” si, la fel ca pe albumul anterior, Puya trage concluzii vis-a-vis de societatea romaneasca, insa de aceasta data accentul este pus pe nevoia de senzational din presa autohtona, pe pseudovedetele aparute peste noapte din nevoia trusturilor de presa de a obtine audienta si pe tendinta generala de a urmari la televizor subiecte socante, frivole si vulgare.


Sursa: MuzicaBuna

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Print
Email this to someone
email