Radhu, artistul roman cunoscut in Mexic lansează replica la Despacito


Radhu - Bolero

Radhu, singurul cântăreț de cumbia din țara noastra, aduce în prim plan încă o piesă din America Latină! După colaborarea sa cu Laura Zapata, sora Thaliei, Radhu lansează “Bolero”, continuarea povestii “Despacito”, împreună cu “El Internacional Mariachi Puebla”, cei mai cunoscuți mariachi din America Latină.

Radu Dobircianu, cunoscut sub numele RADHU, este un actor și cântăreț, de origine română, laureat a Premiilor interpretare la “Festivalul Callatis” . Datorită succesului telenovelelor, în care RADHU avea rolul principal, si a muzicii latino, el a fost numit de presa română „Regele Cumbiei” .

Face furori în Mexic cu muzica lui şi s-a întâlnit cu Laura Zapata, celebra actriţă de telenovele, sora Thaliei. Vedeta a filmat în România, iar acesta i-a ţinut companie pe toată perioada șederii în țară.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

One Response to "Radhu, artistul roman cunoscut in Mexic lansează replica la Despacito"

  1. Pingback: Radhu, artistul roman cunoscut in Mexic lansează replica la Despacito - xWeb News Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.